Oldtimer Vrienden Club Bergen op Zoom

 

Rit juli 2018.

Uitgezet door Dirk en Marc en gereden op zondag 12 juli 2018.

 

Kort verslag van 8 juli    

We mochten weer met een stralend zonnetje vertrekken bij Café Belle Vue te Brasschaat (Maria-ter Heide). Ook werd hier weer een lekker stukje koek op tafel gezet en onder het genot van een heerlijk kopje koffie werd er weer goed bij gekletst, ja ook over de voetbal.

Precies op tijd nam Marc het woord om de route uit te leggen en het start schot te geven.

Na het weg rijden van de parkeerplaats was er toch weer een kleurig lijntje door de bossen van Brasschaat van oldtimers. Na een aantal kilometers kwam de eerste verwarring en viel het lijntje uit één.

Wat een mooie huizen staan er toch in die omgeving, ik zou bijna denken dat Dirk en Marc er aandelen in hebben. Maar ondanks de mooie huizen reden we uiteindelijke toch ook door mooie landschappen en dorpjes met bijzondere namen.

Bij het lunch adres aangekomen was het weer goed vertoeven in de heerlijke schaduwrijke tuin van taverne - restaurant Koningsbos.

Na de lunch de papieren en de route weer opgepakt. Algauw ging het mis bij u reporter want er was een kermis in een dorpje en de straat die je moest hebben was afgesloten. Toch nog geprobeerd via een omweggetje weer de route op te pakken maar dat lukte mij helaas niet meer. Maar ach dan rijden we toch gewoon via Tommy naar de finish.

Maar ook daar ging het helaas fout. Tijdens mij gebruik van een consumptie ging de lokale harmonie of zoiets (muziek), de straat en het parkeer terrein blokkeren. Na het leeg drinken van mijn drankje ben ik al vragend van het parkeer terrein af kunnen komen.

Helaas heb ik de andere meerijders niet meer gezien.

U reporter vond het zeker een mooie rit in het mooie Belgische.