Oldtimer Vrienden Club Bergen op Zoom

 

Rit juli 2017.

Uitgezet door Nico en gereden op zondag 9 juli 2017.

www.afstandmeten.nl/index.php?id=2027526&key=MR7jrAtVymMp.

Om Roosendaal heen
Een groot aantal leden had zin in een rit op deze zonnige 9e juli. Als Nico het rit uitzet is de traditie er dat er vertrokken wordt bij Meeus Transport.  Voor het vertrek wist Nico ons te vertellen dat hij diverse malen de route had moeten wijzigen i.v.m. allerlei evenementen.   Hij garandeerde ons dus niets.

De rit ging via de Zoomvlietweg (fietsers zijn daar de baas) naar Wouwse Plantage naar Nispen. Teminste dat was de bedoeling. Maar zoals Nico al memoreerde was hier de eerste niet geplande route wijziging. We konden niet door Nispen, maar weldra hadden we de route weer opgepakt om via Horendonk, Achtmaal, Klein-Zundert en Ruchpen, het vliegveld bij Bossschenhoofd te bereiken. Hier werd ook de lunch gebruikt.

Voldaan ging het verder richting Oudenbosch om bij Standdaardbuiten het noordelijkste puntje van de rit te bereiken.  Terug via Oud Gastel en Wouw. Het was dus telkens om Roosendaal heen.

Op het eindpunt bij Meeus was er nog de traditionele loterij. Toos zorgde nog voor de prijsuitreiking en een drankje. Een leuke dag zat erop.

Uw razend nieuwsgierige reporter.